The Knee-Type Rattler - Sometimes You Feel Like An Saw, Sometimes You Don'T.

En snabb resa över helgen.

Nu som jag och min fru var hemma och jobbade så var det en sak som vi fick av vår chef och det var en resa till örebro och bo på ett fint hotell. Detta ville vi inte göra men vi fick även en bra reseskjuts flygtaxi vänersborg och detta gjorde att vi ändrade på oss och detta för att han ville att vi skulle ha det bra samt att man slapp tänka på att köra själva och det för att vi fick vin och god mat innan vi skulle åka till Örebro och det som vi uppskattade med denna resa var att vi fick även skjuts hem av dom för dom kom och hämtade oss på söndag kväll och då hade vi varit i Örebro i tre dagar och gått på gustavisvik och även på bio och allt detta för att vi hade vunnit tävlingen vi haft på jobbet för bästa presterare under föregående år.